Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Brutálisat ment Majka versenyzője, Tóth Gabit is lenyűgözte, elképesztő volt

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
not image

Hujber Dávid

2021. október 18. - 21:11

Nem kérdés, hogy Hadas Alfréd most volt a legjobb, és ez a vonal különösen jól áll neki, bár a gengszterrap nem áll hozzá túl közel.

Alfréd a közösségi médián keresztül időről időre megkapja azt a kritikát, hogy nem énekel, csak rappel. Ez amiatt van, mert Alfrédnak nincsenek olyan hangi adottságai, mint más versenyzőknek, ugyanakkor a rapben rendkívül erős.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Ez az, amit igyekeznek meglovagolni Majkáék, és remekül csinálják. Ne feledkezzünk meg a többiekről, hogy nekik pedig a rap megy kevésbé, de valószínűleg fogunk még látni nagy meglepetéseket a fiatal rappertől.

Megrázó részletek a tragikus hirtelenséggel elhunyt Csontos Karina utolsó perceiről

Vasárnap este a szokásosnál is nagyobbat ment, egy igazi legendás rapszámot adott elő, amivel megőrjítette a közönséget, és a Mentorok sem tudtak igazán mit mondani. Nem lehetett kérdés a maximum pontszám a neve mellett, járt a 10 pont.

Már maga a megjelenés is szenzációs volt, és noha Alfrédtól távolabb áll a gengszterrap, tökéletesen hozta a dalt, a stílust és mindent, amit csak tudott. Köllő Babett eddig nem merült el a rap világában, ám Alfrédnak köszönhetően kezdi megszeretni, és ő is nagyon jól érezte magát.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.