Megrázó részletek a tragikus hirtelenséggel elhunyt Csontos Karina utolsó perceiről

Fotó: Facebook/TV2
not image

Takács Petra

2021. október 18. - 06:43

Egészen megrázó részletek derültek ki a fiatal lány tragikus haláláról, aki talán túlélhette volna a szörnyű autóbalesetet, de a lángok az ő életét is elvették.

Mindig különösen szörnyű, amikor egy fiatal élet idő előtt véget ér, mindenfajta előjel, vagy komoly betegség nélkül. Csontos Karina a lehető legrosszabb helyen volt a lehető legrosszabb időben, amivel az életével fizetett, már nem lehet közöttünk.

A Sztárban Sztár leszek! versenyzője remek tehetség volt, szép karrier és élet állhatott volna előtt. Még 18 esztendős sem volt, amikor utolérte a halál, sokan először el sem akarták hinni, ami történt.

Sajnálatos módon a hírek igaznak bizonyultak, Karina már nincs az élők sorában, rendkívül fiatalon volt kénytelen befejezni földi pályafutását, noha nemrég még a Sztárban Sztár leszek! válogatóján énekelte Tolvai Reni egyik dalát.

A rendkívül fiatal énekes egy szörnyű autóbaleset egyik áldozata volt. Rövid időn belül egy másik ismert énekes is elhunyt, Kandech Evelyne 37 éves korában pihent le örökre egy hosszú betegség végén. A Megasztár egyik nagy sztárja volt, szintén ideje korán vesztette életét, amivel nagy űrt hagyott maga mögött.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.