Újabb tragédia: elhunyt a Megasztár egyik nagy sztárja

Fotó: Unsplash
not image

Takács Petra

2021. október 16. - 11:53

Kandech Evelyne tragikus hirtelenséggel hunyt el, mindössze 37 évesen érte utol a halál, melynek körülményei egyelőre nem ismertek.

Rövid időn belül két tragédia is történt a hazai zene világában, ami miatt sokan részvétüket fejezték ki. Péntek este jelentették be, hogy a Sztárban Sztár leszek! egyik fiatal énekese elhunyt, aki tragikus autóbalesetet szenvedett.

Nem sokkal később jött a hír, miszerint Kandech Evelyne is életét vesztette, aki akire még a 2000-es évek első felében kapta fel a fejét a szakma és a nézők. Remek hangi adottságokkal rendelkezett, és sokan szerették.

Rengeteget jelentette számára a zene, amit magas szinten tanult, miközben többek között kórusban is énekelt. Az igazi sikert a TV2-n futó Megasztár hozta meg számára, aminek az első szériájában szerepelt.

Majdnem 20 év telt el azóta, és több száz jelentkezőt utasított maga mögé. A legjobb 12-ben is szerepelt, amit sikerként könyvelhetett el. Már nem énekelhet többé, túl korán távozott az élők sorából, akiről egykori versenytársa, Tóth Vera is megemlékezett.

Verát ugyancsak ledöbbentette Evelyne halálhíre, akit 37 évesen ért utol a halál. Egy újabb tehetség és fiatal nő, aki már nem lehet az élők sorában. Nyugodjon békében, a mai napiig sokan emlékeznek rá, és fognak is.

Frissítés: hosszú betegség után hunyt el az énekesnő, de azt nem tudni, hogy miben szenvedett