Sztárban Sztár leszek! Tóth Gabi eddigi leglátványosabb megjelenése, egészen szenzációs

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2021. október 17. - 20:31

Tóth Gabi számára fontos a népviselet és a hagyományőrzés, amit most ismét megmutatott a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi élő adásában.

Elemi erővel vette kezdetét a Sztárban Sztár leszek! aktuális élő adása szombat este, amit sokan vártak a nézők közül. Rendre komoly nézettséget hoz a műsor, rengeteg nézőt mozgatnak meg a különleges átalakulások.

Kiváló és kivételes versenyzők vannak jelen a műsorban, de minden hétvégén búcsúznia kell valakinek. Ez most sincs másképp, bármennyire is fájó, különösen amiatt, mert a mezőny minden eddiginél erősebb.

Ez nagyon is feladja a leckét a nézőknek, hiszen a végén ők döntik el, hogy ki az a személy, aki nem folytathatja tovább a versenyt, és már nem lesz esélye a végső győzelemre. Az előző hétvége is nagyon fájdalmas volt, és ez most sem lesz másképp.

Ördög Nóra könnyeivel küszködve beszélt Tóth Andihoz, az év egyik legmeghatóbb pillanata

A show részeként Gabiék rendre nagyon látványos összeállításokban zsűriznek, mindenkinek megvan a maga sajátos stílusa, amit szeretnek a rajongók. A legfeltűnőbb személyiség kérdés nélkül Tóth Gabi, akinek kiválóan állnak ezek a különleges népviseletek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.