Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Meghökkentő beszélgetésben volt része Kulcsár Edináéknak, ezt most fel kell dolgozni (videó)

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2021. október 22. - 09:37

Kulcsár Edina a reggelinél az étkezésről beszélgetett Pataki Zitáékkal Csuti társaságában, ám a beszélgetés nem várt irányt vett.

Kulcsár Edina és Csuti nem sokkal a megérkezésük után a Nyerő Páros történetének egyik legnagyobb vallomását abszolválták. Mindenkit sokkolt, amit a sztárpártól halott, hiszen senki sem számított arra, hogy válságban van a házasságuk.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Később az is kiderült, hogy a válóper is téma volt Edina és Csuti között, de azóta sikerült rendezniük a kapcsolatukat, a Nyerő Párosnak köszönhetően is. A mély vallomás sokakat meghatott, és tisztán látszott, hogy Edináéknak lehet a legnagyobb szükségük párterápiára, vagy más segítségre.

Reggel Edina és Csuti közösen reggelizett Zitáékkal, de a beszélgetés nem várt irányt vett, ami a nézőket is meglephette. Edina kedvesen érdeklődött Zitáék étkezési szokásai után, mivel sokat gondolkozott azon, hogy életmódot váltson, de ez a háztartás vezetése miatt sem egyszerű, hiszen rajta kívül mindenki enne húst, míg ő például vegán lenne.

„Mikor reggeliztünk, beszélgettünk a táplálkozásról, de azt éreztem, hogy megfulladok. Én nem tudok csacsogni, mikor nem tudunk egymásról igazán semmit, akkor én nem tudok a táplálkozásomról beszélni tök átlagosan.” – mondta Zita, aki szemtől szemben is elmondta ezt.

„Veletek kapcsolatban azt érzem, hogy nem szeretnék felszínesen beszélgetni. Nekem felszín az is, hogy mi a reggelim, vagy hogyan táplálkozom.” – folytatta Zita, majd egyre őszintébb lett.

Lapozó: 1 2