Dollár
395,33 Ft
Euró
412,92 Ft
Font
481,69 Ft
Bitcoin
17,124 $

Videóra vették, ahogy Kulcsár Edina elsírja magát a reggelinél

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2021. október 20. - 11:13

Kulcsár Edina számára nem lehetett könnyű a Nyerő Páros, lelkileg sem, mivel amiatt fogadta el az RTL Klub felkérését Csutival, hogy megmentsék a házasságukat.

Mindig szívszorító látni azt, hogy van két ember, akik őszintén szeretik egymást, de mégsem működik közöttük a kapcsolat, vagy egy olyan hullámvölgybe keveredtek, amiből nem találják a kiutat. Ilyenkor jól jöhet egy külső segítség, de a végén a párnak kell mindezt megoldania.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Számunkra is sokkoló volt megtudni, hogy Kulcsár Edina és Csuti házassága válságba került, amiről a Nyerő Párosban beszéltek a kamerák és a többi sztár előtt. Ledöbbentek a hírességek, mert erre egyáltalán nem számítottak.

Ugyan voltak hevesebb viták Edináék között, de ez olyasvalami, amire nemigazán lehetett számítani. Még a válóper is szóba került, és ez is csak azt bizonyítja, hogy valóban pengeélen táncolhattak, nemcsak ezt érezték.

Survivor: Dani nem tervez pénzt adni Zsófinak a nyereményéből

Edina és Csuti remek ajándékot kapott a többi sztártól, akik úgy döntöttek, nekik szavazzák meg az extra randit, mely egy kellemes kis reggeli volt a kertben. A romantikus beszélgetés ideje alatt Csuti elmondta, szerinte odahaza egyszerűbb lesz megoldaniuk a problémákat, ha azt nem a négy fal között beszélik meg.

Lapozó: 1 2