Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Survivor: Dani nem tervez pénzt adni Zsófinak a nyereményéből

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 20. - 09:02

Többen azt követelik a Survivor győztesétől, hogy ossza meg a nyereményt Zsófival, mert a fiatal lány jobban megérdemelte volna.

Érdekes lett volna, ha Zsófi és Dani a döntő előtt egyezséget köt egymással, mondjuk arról, hogy bárki nyer, a másiknak átutal 5 millió forintot a nyereményből. Ez egy olyan összeg, ami mindkét oldalról elgondolkodtató, mivel a nyertesnek így is marad 15 millió forintja, másrészt senki sem veszít, mert legrosszabb esetben a második is 5 millióval gazdagabban tér haza.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Nem történt ilyen egyezség a két játékos között, így Danié lett a teljes összeg, azaz a 20 millió forint, amit egy őrült párbajon húzott be. A LifeTV-nek adott interjújából kiderült, hogy több mint 20 percre volt szüksége, hogy tüzet csiholjon, addig Zsófi csak küszködött, és egy bizonyos ponton a sérülése miatt időt akart kérni, de ez nem volt lehetséges.

Dani a LifeTV reggeli műsorában kitért arra is, hogy Zsófival nemigazán tartja a kapcsolatot, ami nem lehet túl nagy meglepetés a nézők számára. „Zsófival nem tartjuk annyira a kapcsolatot, de szerintem ezzel mindketten rendben vagyunk.”

A Survivor nyertese elismerte, tudta, hogy Zsófi az utolsó játék esélyese, mivel a tűzgyújtásban is ő volt a legjobb. „A játék legelején például csomó fortélyt tőle lestem el, hogyan kell tüzet gyújtani. Ő tudta, hogyan kell tüzet rakni, nyert már ilyen játékot.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.