Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,05 Ft
Euró
392,76 Ft
Font
458,39 Ft
Bitcoin
61,279 $

További Hírek

Hajdú Péter vendége volt Járai Máté, aki nem egy olyan vallomást tett a műsor ideje alatt, amikről eddig csak kevesen tudhattak.

Varga Márk lett Kulcsár Edina új szerelme, miközben Csuti mély fájdalmat élt át, amiért a házassága tönkrement, és ennek kapcsán sokat beszélt Hajdú Péternek a LifeTV műsorában.

Noha Kulcsár Edina egy ideje kapcsolatban él Varga Márkkal, a híres magyar rapperrel, Csuti még csak igazán randizni sem randizott senkivel.

Várható volt, hogy Kulcsár Edina férje nem fogja kibírni könnyek nélkül, megható módon beszélgetett Hajdú Péterrel a LifetTV műsorában.

Ambrus Attila a LifeTV-nek adott interjújában beszélt arról, hogy mi várhat Aurelióra börtönben, ahol nem lesz könnyű élete, már csak a zárt falak miatt sem.

A Life TV bejelentette, hogy az Összezárva Hajdú Péterrel című beszélgetős műsor legújabb évadának listáján kik azok a celebek, akik a műsorvezető vendégei lesznek.

Ez pedig erősen arra utalhat, hogy Gáspár Lacival veheti kezdetét az Összezárva Hajdú Péterrel legújabb évada a LifeTV-n.

A LifeTV műsorvezetője érdekes hasonlattal élt, amin Tóth Andi is jót nevetett, majd frappánsan rá is kontrázott.

Sokan fognak örülni ennek a hírnek, ami egyúttal rendkívül izgalmas pillanatokat is fog jelenteni.

A fenyőfa még csak nem is állt, amikor Gáspár Beának elege lett, és kidobált az ajándékokat az udvarra.