Survivor: őrületes dráma a végén, megvan a két döntős, valaki megnyeri a 20 milliót

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 14. - 22:44

Nem sokkal azután, hogy Dani visszatérhetett a Holtak Szigetéről, egy újabb párbaj vette kezdetét, mely minden eddiginél keményebb, hosszabb és összetettebb volt.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Dani volt a Holtak Szigetének győztese, aki az utolsó játékban három társát is legyőzte. Őrületen nagy volt a tét, a játékosok ennek megfelelően álltak hozzá a feladathoz.

Először Alex búcsúzott, noha a korábbi hasonló játékokon ő volt a legjobb. Meglepő volt a hirtelen kiesése, majd Máté következett, így Sabirán volt a sor, hogy valahogy nyomást helyezzen Danira.

Ő sem járt sikerrel, így Dani kapta meg a lehetőséget arra, hogy csatlakozzon Zsófi, Rózsa és Juliska mellé a fő szigeten. Röviddel ezután jött a nagy párbaj, aminek két győztese és két vesztese volt.

Ideje korán eldőlt, hogy Rózsa gyakorlatilag nem esélyes a fináléra, mert rengeteg időt bukott az első feladattal, percek mentek el számára. Zsófi megint a leggyorsabb volt, de az előnyét nem tudta még nagyobb előnyre váltani, fej-fej mellett haladtak hárman.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.