Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Survivor: őrületes dráma a végén, megvan a két döntős, valaki megnyeri a 20 milliót

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 14. - 22:44

Nem sokkal azután, hogy Dani visszatérhetett a Holtak Szigetéről, egy újabb párbaj vette kezdetét, mely minden eddiginél keményebb, hosszabb és összetettebb volt.

Zsófi egészen elképesztő teljesítményt nyújtott, Joe többször is megjegyezte, hogy mekkora a küzdőszellem ebben a fiatal lányban. Szinte végig első volt, de semmit sem bízhatott a véletlenre, mert Dani ott volt a nyomában, és Sabira szintén igyekezett, ám egyikőjüket sem tudta megfogni, gyakorlatilag tizedmásodperceken múlt.

Zsófi éppen hogy csak Dani előtt ért fel a toronyba, de mivel a fiatal lány kezéből kiesett a győzelmet jelentő füstjelző, le kellett másznia, ám addigra már Sabira is elindult. Drámai volt a játék vége, minimális különbségen múlt, hogy Zsófi helyett Sabira jusson be a döntőbe Dani mellé.

Most pedig jöhet az utolsó törzsi tanács, ahol eldől, ki kapja meg a 20 millió forintos fődíjat. A tanácson ott lesznek a kiesett versenyzők, és bőven lesznek viták, Bálint sem fogta vissza magát, amikor Daniról kellett véleményt alkotnia, de Sabira szintén középpontba került.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.