Survivor: nincs többé Holtak Szigete, hárman kiestek, megvan a feltámadt játékos

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 14. - 22:26

Eljött a nap, amikor kiderült, hogy ki az a versenyző a Holtak Szigetéről, aki visszatérhet a másik szigetre, hogy megküzdjön a fináléban a 20 millió forintos fődíjért.

Rettentő intenzív hetek vannak a versenyzők mögött, és azok, akik ilyen sokáig tudtak játékban maradni, még inkább büszkék lehetnek magukra. Több mint negyven napon át harcoltak, küzdöttek meg az éhséggel, a meleggel, a páratartalommal, a rossz alvással és az esővel.

Rengeteg küzdelmen vannak túl, és voltak, akik elárulták a másikat, ami ebben a helyzetben érthető, mert hatalmas a tét. A legutóbbi nagy fordulatot Rózsa okozta, aki kötött egy utolsó egyezséget Zsófival, hiába nem kedvelik egymást.

Az utolsó előtti törzsi tanács nagy vesztese Máté volt, még csak szavazatra sem számított. Megdöbbenten fogadta a végeredményt, nehezen jutott szóhoz, és nagyot csalódhatott, mert Rózsával szövetségesek voltak, és talán barátok is.

Rózsa a biztos maradást választotta, mert tartott attól, hogy Zsófi legyőzi őt a párbajon. Máté ezzel a Holtak Szigetére került, ahol Dani, Sabira és Alex várta, velük kellett megküzdenie egy utolsó játékon, hogy eldöntsék, ki mehet vissza a másik szigetre.

A fő szigeten óriási meglepetések érték a játékosokat, akiket egy szerettük meglátogathatott. Erre egyáltalán nem számítottak, és még igazán az előző nap volt bennük, amikor igazán finom étket ehettek, és jókat beszélgettek, félretéve a korábbi ellentéteket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.