Survivor: Zsófi le akarta állítani a párbajt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 16. - 14:31

Akadt egy kis gond, ami miatt Zsófi szünetet akart kérni, de erre nem volt lehetőség, már csak Dani miatt sem, aki akkor sokkal előrébb járt a párbajon.

Talán már mindenki értesült arról, hogy Dani nyerte a Survivor idei évadát, aminek sokan nem örültek, legalábbis Zsófi népes rajongótábora biztosan nem. Ha a teljes összképet nézzük, és mindent egybeveszünk, akkor joggal lehetnek csalódottak.

Zsófi az első naptól kezdve olyan erőt mutatott, mind mentálisan, mind fizikálisan, hogy ahhoz senki sem tudott felérni, sem a fő szigeten, sem pedig a Holtak Szigetén. Ilyen fiatalon ennyire erősnek lenni, és nőként, le a kalappal!

Rengeteg nőnek mutatott ezzel példát, hogy soha nem szabad feladni, és bármelyik férfi legyőzhető. Ugyan a párbaj során nem győzte le Danit a fiatal lány, nagyon büszke lehet, mert mint mondtuk, a teljes képet tekintve kérdés nélkül ő érdemelte volna meg a legjobban a 20 millió forintos fődíjat.

Az utolsó törzsi tanács is drámaira sikeredett, mert az első percekben még úgy tűnt, Dani hamar behúzza a győzelmet, de nem így lett, 5-5 lett a végeredmény, tehát párbajra került sor közöttük.

Zsófi valószínűleg örült, amikor meglátta, hogy mi a feladat, mivel tűzgyújtásban is ő volt a legjobb, ám ez most kifogott rajta, méghozzá a lehető legrosszabb pillanatban. Bármit csinált, a tűz nem gyulladt meg, ellenben Danival.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.