Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Survivor: Zsófi le akarta állítani a párbajt

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Akadt egy kis gond, ami miatt Zsófi szünetet akart kérni, de erre nem volt lehetőség, már csak Dani miatt sem, aki akkor sokkal előrébb járt a párbajon.

Talán már mindenki értesült arról, hogy Dani nyerte a Survivor idei évadát, aminek sokan nem örültek, legalábbis Zsófi népes rajongótábora biztosan nem. Ha a teljes összképet nézzük, és mindent egybeveszünk, akkor joggal lehetnek csalódottak.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Zsófi az első naptól kezdve olyan erőt mutatott, mind mentálisan, mind fizikálisan, hogy ahhoz senki sem tudott felérni, sem a fő szigeten, sem pedig a Holtak Szigetén. Ilyen fiatalon ennyire erősnek lenni, és nőként, le a kalappal!

Rengeteg nőnek mutatott ezzel példát, hogy soha nem szabad feladni, és bármelyik férfi legyőzhető. Ugyan a párbaj során nem győzte le Danit a fiatal lány, nagyon büszke lehet, mert mint mondtuk, a teljes képet tekintve kérdés nélkül ő érdemelte volna meg a legjobban a 20 millió forintos fődíjat.

Az utolsó törzsi tanács is drámaira sikeredett, mert az első percekben még úgy tűnt, Dani hamar behúzza a győzelmet, de nem így lett, 5-5 lett a végeredmény, tehát párbajra került sor közöttük.

Zsófi valószínűleg örült, amikor meglátta, hogy mi a feladat, mivel tűzgyújtásban is ő volt a legjobb, ám ez most kifogott rajta, méghozzá a lehető legrosszabb pillanatban. Bármit csinált, a tűz nem gyulladt meg, ellenben Danival.

Lapozó: 1 2