Elképesztő végjáték a Survivor-ben: ő nyerte a 20 millió forintos fődíjat

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 15. - 22:26

Eljött a nap, amikor kiderült, hogy ki nyeri a Survivor legújabb évadát, ami minden eddiginél látványosabb és fordulatosabb volt.

A sors furcsa fintora, hogy két olyan játékos volt a döntőben, akiktől megvált a törzsük, de egy csavar végén visszatérhettek. Ez a csavar Zsófi esetében az egyik játékostársa feladása jelentette, amit tökéletesen használt ki.

Zsófiról már előtte is tudni lehetett, hogy valószínűleg a legerősebb játékos, és ezt bizonyította is. Számtalan játékot húzott be, egymást követően többször volt védett, mint bárki a Survivor-ben.

A teljesítménye alapján nem is lehetett volna kérdés, hogy ki érdemli meg a legjobban a Survivor trófeáját és a 20 millió forintos fődíjat. Erről azonban a már kiesett társak döntöttek egy utolsó törzsi tanácson, és mivel Zsófinak szinte mindenkivel volt konfliktusa, nem volt a legjobb helyzetben.

A másik oldalon Dani volt az ellenfele, egyáltalán nem szívlelték egymást, és amikor Zsófi azt hihette, megválhatott a korábbi csapattársától, visszatért a Holtak Szigetéről, és vele kellett megküzdenie.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.