Dollár
398,81 Ft
Euró
419,56 Ft
Font
486,90 Ft
Bitcoin
16,870 $

Kulcsár Edina elárulta, már a válóper is szóba került Csutival

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb érdekes részletek derültek ki Kulcsár Edina házasságáról, ami válságba került, és volt idő, amikor a két gyerekkel elköltözött a nagy házból.

Kívülről sokan azt gondolhatták, hogy minden tökéletes Kulcsár Edina és Csuti között, de nem. Az RTL Klub műsorában, a Nyerő Párosban vallottak arról, hogy válságba került a házasságuk, és amiatt fogadták el a felkérést, hogy megmentsék magukat.

Edina a Blikknek adott egy hosszabb nyilatkozatot arról, hogy mi is állt ennek hátterében. A második várandóssága alatt robbant be a világjárvány, ami miatt kevesebb volt a munkájuk, miközben a bevételük csökkent, addig a kiadásaik csak nőttek.

„Erre jött rá a bezártság, a vírustól való félelem, a várandósság, az építkezés, aztán a gondok csak épültek egymásra.” – idézte a Blikk a modellt. Kiderült az is, hogy a legnehezebb időszak Nina féléves korában kezdődött, és jött egy betegség, amit a sztár azelőtt nem is ismert.

„A kislányom hajnalban sikítva ébredt, órákig fent volt, négy hónapon át hetente legalább háromszor tört rá.” Mindeközben Edina és Csuti egyre inkább eltávolodtak egymástól, alig beszéltek, és komoly viták is voltak közöttük.

Volt arra is példa, hogy egy-két éjszakára Edina elhagyta a nagy házat a gyerekeivel, annyira mélypontra kerültek. „Mondtam Csutinak, ez az utolsó esélye, különben beadom a válópert. Lassú folyamat volt, hogy visszataláljunk egymáshoz, a műsor pedig arra volt jó, hogy végre ketten lehettünk.”

Lapozó: 1 2