Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,051 $

Kulcsár Edina nem várt megrendítő vallomása az összes sztárt sokkolta

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 20. - 07:45

Kulcsár Edina és Csuti vallomása hatalmas sokkot okozott a sztárok körében, mert erre senki sem számíthatott.

Edina és Csuti is a Nyerő Páros ötödik évadának versenyzői között, mint talán a legismertebb sztárduó. Régóta vannak együtt, házasok, családot alapítottak, és olyan sikereket értek el az üzleti világban, amire joggal lehetnek büszkék.

Soron kívül USA: minden eszközt be kell vetni Észak-Korea fegyverprogramjainak korlátozására

Kívülről senki sem gondolta volna, hogy válságba kerülhet a házasságuk, de így lett, és őszintén vallottak erről. Korábban már láthattunk erről egy előzetest, miközben egy nyilatkozat is megjelent a sztárpárossal a Blikkben erről.

Érdekes volt figyelni a reakciókat, amikor Edina közölte a többi sztár társaságában, amiatt érkeztek meg a Nyerő Párosba, hogy megmentsék a házasságukat. Ez olyasvalami volt, ami döbbenetet okozott a hírességek körében, L.L. Junior is nehezen hitt a füleinek.

Edina hangsúlyozta, semmi túlzás nincs abban, hogy emiatt érkeztek a műsorba, mert valóban meg akarják menteni a házasságukat. „Rengeteg terhet cipelünk magunkon.” – mesélte Edina a házépítés, az általuk vitt vállalkozások és a gyermeknevelés kapcsán,.

„Lényeg a lényeg, megszűntünk létezni egymásnak, mint férj és feleség, vagy mint egy szerelmespár.” Volt arra is példa, hogy Edina összepakolt, és közölte Csutival, ha ez így folytatódik, akkor el szeretne válni.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.