Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Kulcsár Edina férje: „Hát én nem szoktam ilyet kérdezni”

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2021. október 21. - 14:19

Edina és férje ismét leültek beszélgetni egymással a Nyerő Párosban, de ezúttal nem négyszemközt, mert egy másik pár is ott volt.

Eddig sokan azt gondolták, hogy Kulcsár Edina és Csuti házassága maga a tökéletesség, és nincsenek igazi problémáik. Ez részben igaz, mivel mindketten rendkívül sikeresek a munkájukban, és semmiben nem szenvednek hiányt.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

A kapcsolatukra azonban ez nem mindig volt igaz, és a Nyerő Párosban lehullt erről a lepel. A nagy leplet maga Edina rántotta le, aki elismerte a többi sztár előtt, hogy a házasságuk megmentésének érdekében fogadták el az RTL Klub felkérését.

Ez volt a fő mozgatórugója annak, hogy részt vegyenek a Nyerő Páros küzdelmeiben, ami a következő napokban csak egyre élesedni fog. Az első kieső például az egyik legnagyobb név volt Nádai Anikó személyében, ami szintén sokkolhatta a nézőket.

Edináék még szerencsére játékban vannak, és folyamatosan dolgoznak azon, hogy a házasságuk a lehető legjobb legyen. Ebben más párok is segítőkezet nyújtanak, Zitáék például messze tapasztaltabbak, és ennek még nagy hasznát vehetik.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.