Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Fenségesen vonzó ruhában fotózták Kate Beckinsale-t

Fotó: Kate Beckinsale brit színésznő az észak-amerikai filmkritikusok díjainak (Critics' Choice Awards) 25. átadási ünnepségén a kaliforniai Santa Monicában 2020. január 12-én. MTI/EPA/Christian Monterrosa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kate Beckinsale szépsége sok szempontból kiemeli őt a tömegből, akárcsak a karaktere, és a mögötte álló sikerek.

Kate Beckinsale mindig is egy igazán szép nő volt, és ez most sincs másképp. Ezekben a modern időkben is megvan körülötte az a különleges energia, amire nincs igazán magyarázat, és sokan rajonganak érte.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyhatja el a kórházat Ferenc pápa

Sokat hallani Jennifer Lopet fiatalságáról, és Salma Hayek szexi energiáiról, aki legalább annyira fiatalos. Ezzel együtt Demi Moore-t sem hagyhatjuk ki a sorból, míg magyar oldalról láthattuk, mennyire jól tartja magát Vasvári Vivien édesanyja.

Visszaevezvén a világsztárok világába, semmiképpen ne hagyjuk ki a felsorolásból Kate Beckinsale-t, aki idén július végén tölti be az 50. életévét, és nem kevés esztendőt tagadhatna le a korából.

Azon kevesek egyike, akinek meghatározhatatlan a kora, és évről évre egyre csak vonzóbb. Már a 90-es évek elején kezdetét vette a karrierje, és édesanyaként is bizonyítja, milyen jó formában lehet egy nő.

Nem mindig a korral függ össze a kinézetünk, valójában távolról sem. Kate gyönyörű, és most egy igazán extra megjelenést kapott, amiről alább láthattok pár izgalmas felvételt, nálunk ez most a nap kedvence.