Dollár
419,71 Ft
Euró
419,22 Ft
Font
481,60 Ft
Bitcoin
20,303 $

Kate Beckinsale legújabb bikinis fotójától lesz csak igazán hőségriadó

Fotó: Instagram/Kate Beckinsale
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 17. - 19:11

Kate Beckinsale nemcsak egy kiváló színésznő, aki nem mellesleg világszinten ismert, modellként is ott van a topkategóriában.

Nagyon kedveljük Kate Beckinsale karakterét, mert nem éppen egy átlagos világsztár, már ha létezik olyan, hogy „átlagos világsztár”. Valahogy sokkal érdekesebb, humorosabb és sejtelmesebb annál, mint amit megszokhattunk.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Az csak hab a tortán, hogy nemrég ünnepelhette a 49. születésnapját, és közben úgy néz ki, mintha csak most töltötte volna be a 33. életévét. Nem szeretünk túlozni, most sem tesszük, a fotók önmagukért beszélnek.

Édesanyaként ezt még nehezebb elérni, így nem tehetünk mást, minthogy előtte is megemeljük a kalapunkat, ahogyan sokan mások is. Rengetegen rajonganak érte, milliók ismerik el a tehetségét és a különleges szépségét, kisugárzását.

Tolvai Reni nem tud jópofizni, emiatt mellőzheti a mainstream média

Fényűző életet élhet, amiért megdolgozott, akárcsak a formájáért, ráadásul rendkívül szórakoztató tartalmakat is találni az Instagram oldalán. Cikkünk megírásának pillanatában már több mint 5,4 millió követője volt, ami valljuk be, nem is rossz.

Lapozó: 1 2