Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Kate Beckinsale legújabb bikinis fotójától lesz csak igazán hőségriadó

Kate Beckinsale nemcsak egy kiváló színésznő, aki nem mellesleg világszinten ismert, modellként is ott van a topkategóriában.

Fotó: Instagram/Kate Beckinsale
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon kedveljük Kate Beckinsale karakterét, mert nem éppen egy átlagos világsztár, már ha létezik olyan, hogy „átlagos világsztár”. Valahogy sokkal érdekesebb, humorosabb és sejtelmesebb annál, mint amit megszokhattunk.

Az csak hab a tortán, hogy nemrég ünnepelhette a 49. születésnapját, és közben úgy néz ki, mintha csak most töltötte volna be a 33. életévét. Nem szeretünk túlozni, most sem tesszük, a fotók önmagukért beszélnek. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Édesanyaként ezt még nehezebb elérni, így nem tehetünk mást, minthogy előtte is megemeljük a kalapunkat, ahogyan sokan mások is. Rengetegen rajonganak érte, milliók ismerik el a tehetségét és a különleges szépségét, kisugárzását.

Tolvai Reni nem tud jópofizni, emiatt mellőzheti a mainstream média

Fényűző életet élhet, amiért megdolgozott, akárcsak a formájáért, ráadásul rendkívül szórakoztató tartalmakat is találni az Instagram oldalán. Cikkünk megírásának pillanatában már több mint 5,4 millió követője volt, ami valljuk be, nem is rossz.

Lapozó: 1 2

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.