Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

A West Ham United ellen javíthatnak Szoboszlaiék, élőben adja a tv

Szombaton az első bajnoki mérkőzés a West Ham Unitedé és a Liverpoolé lesz, akik Londonban csapathatnak össze egymással.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool (j) és Daniel Munoz, a Crystal Palace játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Crystal Palace mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. április 14-én. MTI/AP/Jon Super
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool nincs jó formában, ez nem titok, és Szoboszlai Dominik megint kapott pár kritikát a sajtón keresztül. Ugyan nemrég visszakaphatta a helyé a kezdőben, az Everton legyőzte őket, és lehetséges, hogy ezzel kiszálltak a bajnoki címért folytatott harcból. Egyelőre nehéz lenne mindezt kijelenteni, de nem áll jól a szénájuk.

Az Arsenal viszont hozta a kötelezőt, és vezetik a bajnokságot, viszont a Manchester Citynek egy meccsel kevesebbje van, és mindössze 1 pont a hátrányuk. Legutóbb a Brighton ellen üzentek egy igencsak meggyőző győzelemmel, ami hosszú távon sokat jelenthet Guardiolának, minden az ő kezükben van. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Szoboszlai Dominik csapatának következő ellenfele a West Ham United lesz. Ez sem ígérkezik egy túlságosan egyszerű meccsnek, amit ráadásul Londonban rendeznek meg. Ha vereséget szenved a Liverpool, gyakorlatilag borítékolható, hogy idén nem lesznek bajnokok. 13 óra 25 perctől adja a várva várt mérkőzést a Spíler 1 szombaton.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.