Csak egy leheletnyi anyag takarta a szuper-dögös Jennifer Lopez kebleit a Met-gálán

Fotó: EPA/JUSTIN LANE
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez megint magasra tette a lécet, és egy igazán egyedi, szexi összeállításban lépett ki a fotósok elé.

Sokan keresik annak a titkát, vajon mitől és hogyan ennyire fiatalos Jennifer Lopez. Ugyanakkor nem ő az egyetlen, aki ennyire fiatalosan éli az életét ebből a korosztályból, már csak a hírességek közül is.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Salma Hayek szintén rendkívül fiatalos, egészen hihetetlen formákkal rendelkezik, és ezt többek között bikiniben is láthattuk. Szintén remek példa arra, hogy a nők 50 felett is kihozhatják magukból a maximumot.

Sőt, Demi Moore idősebb náluk, és ha ránézünk, sokkal inkább mondanánk azt, hogy egy 40-es évei elején járó nőről beszélünk. Káprázatosan néznek ki ők hárman, és igazi motivációt jelentenek, saját maguknak is.

JLO számára a divat egy ideje abszolúte meghatározó pontot tölt be az életében, számos fotózáson van túl, és világmárkákat képvisel. Modellként is megmutatta, mire képes, és sorban állnak érte ezek a márkák.

A 2023-as Met Gala sem telhetett úgy el, hogy ne jelenjen meg rajta Jennifer Lopez, aki egy nagyon extravagáns szettet kapott. Egyszerre elegáns, modern és szexi, abszolúte átjárja az egyediség az összeállítást.