Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

Farm VIP 3: Csuti és Visváder Tomi privát beszélgetése (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csuti elárulta, benne meg sem fordult a fejében, hogy jelet rakjon Visváder Tomira, és bocsánatot kért tőle.

Csuti és Tomi vezéregyéniségek, csapatvezetők, ami miatt várható volt, hogy lesz közöttük konfliktus. Miután nem jöttek az eredmények, és Csuti lett a megszavazott csapatvezető, Tamás is élesebb kritikákkal illette.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Többen úgy gondolták, Tomi jobb vezető lenne, és ekkor már egyre inkább azt érezte, a pirosakhoz húz a szíve. Erre csak rátett egy lapáttal, hogy Csuti olyan embereket küldött el a csapattól, akikkel nagyon jóban volt, ráadásul erősnek tartotta őket.

A farmgyűlésen pedig igen komoly vita kerekedett közöttük, és úgy jött le a helyzet, Tamás megpróbálja kitenni Csutit. Ez az információ azonban eljutott Csuti fülébe, aki válaszreakcióként változtatott a taktikán.

Végül Hevesi Kriszta esett ki vele szemben, mivel Csutit hívta ki párbajra, ami komoly meglepetés volt. Minden esélye meg lehetett volna arra, hogy az egyik legerősebb játékost kiejtse, ám végül Csuti lett a nyerő, hamar megoldotta a feladatot.

Később, amikor már jobb volt a hangulat, Csuti és Tomi privát megbeszélték a dolgokat. Jó volt látni azt, hogy bocsánatot kértek egymástól, rendkívül őszintén beszéltek a másikról, és Csuti nem tagadta, nagyon kedveli a csapattársát, és egy pillanatig nem fordult meg a fejében, hogy jelet rakjon rá.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2