Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Dobos Evelint megviselte, ahogyan Rácz Jenő kiütötte Kabát Pétert

Noha Rácz Jenőnek szurkolt a Sztárbox versenyzője, őt is megviselték, amit látott, mert erre még nem volt példa a műsorban.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Minden eddiginél drámaibb estén van túl a Sztárbox mezőnye, akikben most tudatosulhatott igazán az, hogy a boksz igenis rejt magában veszélyeket. Kállay-Saunders András és Józan László meccse nem feltétlen hozta azt, amit sokan vártak volna, többek között technikában sem.

A második mérkőzés viszont parádés volt Janicsák Veca és Szabados Ági között, akik négy meneten át ütötték egymást, megállás nélkül. Veca csak egy hajszállal nyert, ugyanakkor nemcsak ő, hanem Ági is büszke lehet. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Már azt is tudhatjuk, hogy Veca kivel fog bokszolni az elődöntőben, és van okunk bizakodni, mert ez az év egyik legjobb meccsének ígérkezik. A férfiak mezőnye is nagyon kemény, Rácz Jenő például Istenes Bencével csap össze.

Látván azt, ahogyan Jenő szabályosan kiütötte Kabát Pétert, Bencének még magasabb fokozatra kell kapcsolnia. Jelen állás szerint a chef az esélyesebb, aki bokszmúlttal is rendelkezik, és mindenki tudja róla, mennyire komolyan veszi azokat a dolgokat, amikbe belevág.

Dobos Evelin is döbbenten figyelte az eseményeket a ring mellől. „Szóhoz sem jutok, ráz a hideg. Nagyon dermesztő volt így látni Petit. Egyébként eddig fel sem merült bennem, hogy ilyen KO tud lenni. Tényleg, ez most megrázó volt nagyon innen az első sorból. Ezt senkinek nem kívánjuk. Mi nem Peti ellen szurkoltunk, hanem Jenőnek szurkolunk. Ez két külön dolog.”

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.