Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Egyes követők istennőként tekintenek Nemazalányra (fotóval)

Nemazalány nem panaszkodhat, nagyon sokan dicsérik, ami csak tovább és tovább növelheti az önbizalmát.

...svg content...Fotó: Instagram/Halastyák Fanni
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem is lehet kérdés, hogy az egyik legvonzóbb sztár Nemazalány. Halastyák Fanni évek óta népszerű, köszönhetően a YouTube-nak is, mely lehetőséget adott számára ahhoz, hogy országos szinten jussanak el a zenéi az emberekhez. Ebből pedig komoly karrier, szép megélhetés lett, és már médiaszemélyiség is.

Sokáig nem nyitott a televíziós műsorok felé, majd rövid időn belül három nagy TV2-es műsorban is főszerepet vállalt. Az Ázsia Expresszt megnyerte, a Sztárban Sztárban sok új barátot szerzett, és ezzel együtt önmagáról is tanult, míg a Párharcban rögtön búcsúzott az akkori párjával, talán amiatt is, mert akkor már igencsak lejtmenetben volt a kapcsolatuk. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Hónapok teltek el azóta, és Fanni legutóbbi kapcsolata is bejárta a bulvársajtót. Sokakat megosztott a hír, nem mindenki örült neki, de tiszteletben kell tartani az emberek döntését, és Fanni az egyetlen, aki döntést hozhat az életéről. Ez így helyes, mindenki saját maga irányítja az életét, viszont ismert emberként Fanninak is számolnia kell a kritikákkal.

Ezek elkerülhetetlenek, ám az jóleső érzéssel töltheti el, hogy ilyen sokan szeretik, és annyi bókot kap a posztjai alatt, mint csak kevesen. Szeret csinosan, lazán öltözködni, és jó formában várhatja a nyári szezont, ami izgalmasnak ígérkezik.

Vannak, akik istennőként tekintenek rá, és a legújabb fotóját sem hagyták szó nélkül. Már több mint 11 ezren like-olták, egyesek megőrültek érte, annyira topnőnek tartják, ám nemcsak a férfiaktól kap dicséreteket. A női követők között is szép számmal akadnak, akik folyamatosan csak dicsérik őt. „Egyre szebb és szebb leszel Fanni. Igazi istennő vagy, a legszebb szülinapom lenne, ha te ott lennél” – írta egy követő.