Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Őrületesen jól néz ki Nemazalány, Halastyák Fanni

Halastyák Fanni nem kicsit hozta magát formába, aminek a rajongók is örülnek, és rengeteg bókkal árasztják el.

Fotó: Instagram/Nemazalány
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Vannak páran a hírességek között, akik igyekeznek minél jobb formába hozni magukat a nyárra. Gáspár Evelin is azok közé tartozik, akiknek nem kell aggódniuk, mert minden eddiginél jobb formában van, és olyan vonalakat hozott össze, amik csak önbizalmat adnak számára, méghozzá nem is kis mennyiségben.

Ennek csak örülhet Evelin, és a divatot is követi, jól látható ez a megjelenésében. Ezzel együtt a frizurájára szintén komoly hangsúlyt fektet, gyakorlatilag minden kis apró részletre összepontosít, hogy igazán jól érezze magát a bőrében. Ez valószínűleg már megvan, és a legkisebb mértékben sem kell panaszkodnia a tükörrel szemben állva. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Schobert Norbi felesége, Rubint Réka ugyan lassan a 46. születésnapját ünnepli, abszolúte topformában van. Dögös vonalakkal rendelkezik, és Norbi nem véletlenül tartja topnőnek, élete párja, akinél nincs fontosabb személy az életében. Jelenleg Kubában vannak, ott tartanak edzéseket, illetve programoznak.

Horváth Gréta szép csendben ugyancsak élete formájába lendült, kétség nem férhet hozzá, hogy ilyen vonzó formában még nem láthattuk, pedig korábban is az volt. Most azonban új szintre emelte mindezt, és az ő motivációjának is jót tesz mindez, csak rá kell nézni, sugárzik belőle a magabiztosság.

Nemazalány, Halastyák Fanni szintén ugyanez a kategória, sokan szeretnének rá hasonlítani. Ezúttal egy rendkívül dögös edzőruhában jelentkezett be, és mint az általában lenni szokott, tömegével kapta a bókokat. Cikkünk megírásának pillanatában már majdnem 14 ezer like-nál járt a mutató az Instagramon.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.