Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Lassan fitneszversenyző formája van Horváth Grétának

Horváth Gréta igen szép tempóban halad előre, soha nem volt ilyen formás és vékony, mint manapság, le a kalappal előtte.

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok élete is felgyorsult az elmúlt időszakban, és nem mindenki töltötte idehaza a meglepően jó időt. Schobert Norbi és családja például Kubába utazott, ahol Rubint Rékát delfinek lökték a levegőbe, amit nagyon élvezett. Ahogyan Norbi fogalmazott, ez egy új élet kezdete, ám hogy mi áll ez az egész mögött, nem tudni.

Tóth Andi is formában van, aki nemcsak stílusos, hanem láthatóan boldog is. Csak úgy ragyog, és a pletykák szerint ennek az lehet az oka, hogy kibékülhetett Marics Petivel. Ez azonban egyelőre nem több, mint pletyka, nem tudni, hogy mi a teljes igazság, de ha így is van, az később ki fog derülni, hivatalos formában is. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Jákob Zoltán szintén élvezte a húsvétot, és nemcsak a szeretteit, a munkatársait ajándékozta meg, hanem a kutyáját is. Nagyon fontos számára, és szeretné, ha a lehető legjobban érezné magát, miközben tanítgatja is. Zoltán mellett arany élete lehet a kiskutyának, akinek nincs más dolga, mint szórakozni, játszani.

Horváth Grétáról se feledkezzünk meg, aki nemrég egy hatalmas kalandban vett részt. Imádja az új dolgokat, és szerencsére ő is boldog. Egyre inkább kitolja a saját határait, miközben olyan formába hozta magát, hogy az csak dicséretet érdemel. Egyszerűen lenyűgöző, nagyon vadítóan néz ki manapság, bár mindig is vonzó nő volt.

Alább láthatjuk is, hogy milyen formás, vékony jelenleg, mintha csak fitneszversenyzőnek készülne. Akár ezt a kihívást is választhatná magának, mert minden adottsága megvan hozzá, kezdve a kitartásával. Ki tudja, talán később ebbe is belevág, érdekes lenne tőle látni egy ilyen kihívást, felkészülést a teremben.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.