Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Horváth Gréta rendkívül szexin kívánt boldog karácsonyt

Horváth Gréta nagyon stílusosan és szexin kívánt boldog karácsonyt, abszolúte csúcsformában van, ez nem is lehet kérdés.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Karácsony idején bőven van dolguk a fotósoknak, sok hírességgel dolgoznak együtt. Ezzel együtt a civilek között is elterjedt az a trend, hogy profi családi fotókat kérnek az ünnepekkor, aminek megvan a maga különlegessége. A sztárok remek tippeket adhatnak, és néhányan olyan formában vannak, hogy nehéz rájuk szavakat találni.

Horváth Gréta kiemelkedik a mezőnyből, döbbenetes átalakuláson ment keresztül. Erős túlzással rá sem lehet ismerni, és az öltözködése is változott, nemcsak a megjelenése. Sőt, a karaktere is más, és ez a Gréta minden korábbinál erősebb, határozottabb, és vonzóbb, pontosan tudja, mit akar az élettől, és el is éri azt. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

A plasztikai beavatkozásáról is őszintén beszélt, amiben semmi kivetnivaló nincs, pláne az ő esetében, hiszen régóta tervezte megcsináltatni a hasát. Nagy eredményt ért el az orvosa, akinek nagyon hálás, így még nagyobb magabiztossággal várhatja a nyári szezont, ami már nincs is olyan messze, hamar elröppen ez a pár hónap.

Gréta nyári formája már most erős, így ha feljebb teszi a lécet a következő hónapokban, többen sokkot kaphatnak tőle. Van benne potenciál, csak tőle függ, mit szeretne elérni ezzel, de tegyük hozzá, már most is a legvonzóbb hírességek közé sorolnánk, és jó látni azt, hogy csak úgy duzzad az önbizalomtól, sokaknak mutat ezzel példát.

Gréta természetesen karácsonykor is gondolt a követőire, és egy olyan szettel rukkolt elő, amire nehéz szavakat találni. Az egyik kedvenc fotónk róla az elmúlt évekről – igényesen szexi, nem lépi át a határokat, és közben megtartja a saját karakterét. Fogalmazzunk úgy, hogy nagyon stílusosan köszönt el a 2023-as évtől, és valószínűleg a szilveszteri szett sem lesz gyenge.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlen a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.