Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Jákob Zoltán a kutyáját is megajándékozta húsvétkor (videó)

Jákob Zoltán mindenkire gondol, és természetesen a kutyája sem maradhatott ki a körből húsvétkor.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán húsvétkor is ajándékozott, és úgy döntött, senkit sem hagy ki a körből. Minden munkatársa kapott egy szép húsvéti csomagot, aminek őszintén örültek, már csak a gesztus miatt is. Sok vezető, főnök vehetnek példát Zoltánról, aki a milliárdok ellenére is szerény maradt, illetve emberközeli.

Sokat jótékonykodik, imád emberek között lenni, új barátokat szerezni, és közben random módon értékes ajándékokkal lepi meg a követőit. Nem egy nagyobb ajándékot osztott már ki a hetek alatt, és még fog is. Azok, akik követik őt, és találkoznak vele, általában nagyon szerencsések, nem mennek haza üres kézzel. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Ugyanakkor ne csak emiatt kövessétek Zoltánt, mert jó, laza tartalmakat oszt meg. Ha valakit érdemes követni, az ő, és tele van szeretettel, nem játssza meg magát, illetve a rosszabb napjain is tud pozitív lenni. Senki ne gondolja azt, hogy Zoltán mindig boldog, neki is lehetnek magányosabb órái, viszont szinte mindig mozgásban van.

Ez segíthet neki elviselni azt is, hogy még nem talált rá az igazira, ami sosem késő. Akár újra apa lenne, erre is nyitott, de a legfontosabb, hogy egy olyan pár kerüljön mellé, aki mellett önmaga lehet, és minden stimmel. A kiskutyája is fontos szerepet játszik az életében, sokat foglalkozik vele, tanítgatja.

Most épp húsvétkor lepte meg, méghozzá egy nagyon különleges finomsággal. Odahaza, a budapesti luxusapartmanjában adta át a különlegességet, amit hamar megtalált a kutyus, és már be is falta. Ezek mind olyan pillanatok, melyek megmutatják, hogy egy állat mennyire sokat tudni adni, bárcsak sokkal tovább élnének.