Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Minden munkatárs ajándékot kapott Jákob Zoltántól húsvétra (videó)

Jákob Zoltán minden munkatársára gondolt, többek között a fia is kapott csomagot, aki ugyancsak a cégnek dolgozik.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán egy hatalmas utazó, egy formabontó karakter a milliárdosok között, aki szerény maradt, sokat szerepel a médiában, a közösségi médiában. Imádja az embereket, az ismerkedést, és nyitott az új dolgokra, amik feldobják, például egy jó beszélgetés, egy finom étel, vagy egy különleges út.

Zoltán egyik legértékesebb hobbija az adakozás, sokaknak segített már, és még fog is. Nem kevés pénzt költött adományokra, ugyanakkor erre nem is úgy tekint, mint költség, hanem sokkal inkább segítségként. Egy ideje pedig a követőit is megajándékozza, már akik szerencsések, akik többek között PS5-öt is kaptak már. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

A Nagy Ő szereti látni azt, ha valaki boldog, és hálás mindenkinek, aki követi, támogatja őt abban, amit csinál. Nem vissza a tempóból, mindig talál magának valami érdekességet, így sosem unatkozik. A családja is hatással van erre, gyakran találkozik a lányaival, akik egyre nagyobbak, és a közös utak sem maradnak el.

Zoltán természetesen azokról sem feledkezik meg, akik neki dolgoznak a cégén belül. Sokan vannak, és őket is szereti meglepni. Kitalálta, majd elhatározta, hogy mindenki kap húsvétra egy csomagot. Szép csomagot választott Zoltán, majd elkezdte azokat kiosztani, ami természetesen jól esett az embernek.

Videói s készült a nagy pillanatról, eltartott egy ideig, mire mindenki megkapta az ajándékait. A különleges húsvéti csomag jó hatással van az emberek lelkére, hiszen megbecsülve érzik magukat, és nem utolsó sorban azért édességet is kell enni. Ne vonjuk meg magunktól a finomságokat sem, csak tartsuk be a mértéket.