Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Horváth Gréta: „Sokszor hallom mostanában azt, hogy mennyire más lettem”

Horváth Gréta nem tagadja, az elmúlt két évben két plasztikai beavatkozáson esett át, melynek kapcsán tisztába tett pár dolgot.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Horváth Gréta élete formájában van, mégis sokat támadják, hogy mennyire megváltozott, túl vékony, alig ismerhető fel, és így tovább. Gréta nemrég Stana Alexandrával is találkozott, aki történetesen korábbi kedvese, Meggyes Dávid exe. Gréta őszintén fogalmazta meg a véleményét a Dancing with the Stars táncosáról, és természetesen Szandi sem maradt szótlan.

„Tudjátok, sokszor hallom mostanában azt, hogy mennyire más lettem. (nem negatív értelemben). Igen, más lettem. Szándékos volt. Változni akartam, és változtatni minden olyan dolgon ami zavart vagy szorongással töltött el. Emberek jöttek, mentek. 2 plasztikai beavatkozás, 2 éven belül.” – ismerte el Gréta a plasztikai bevakozásokat. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Egyszerűen most volt erre ereje és ideje, miközben teljes életmódváltáson esett át, amiért hálás. Rendkívül sok minden történt vele ebben a két évben, és az élete valóban totálisan megváltozott. „Most volt rá erőm, időm. Teljes életmódváltás, gondolati szinten is átformálni az ételekkel való viszonyom. Megtalálni a helyem a világban, és elfogadni a változást. Rengeteg önfejlesztő tanfolyamon vettem részt, tanultam és fejlődtem. Nyitottam a világra. Most ez a poszt nem a kg-ról szól, hanem a mentális ugrásról ami az egész életemre hatással lett.”

Megtanult nemet mondani, határokat húz, és elengedte, hogy érdekelje, mit gondolnak mások róla. „Röviden és tömören, megtanultam nemet mondani, határokat húzni. Elengedni azt a dolgot, „hogy majd mit gondolnak mások”. Nagyon fárasztó dolog ezzel együtt élni és döntéseket hozni. Megtanultam magamnak igent mondani! Megtanultam engem mi tesz boldoggá, és én ebből a mérhetetlen energiából hogyan tudok adni másoknak.”

„Zárkózottabb lettem másokkal, szeretem a csendet. Bátrabb lettem, erősebb és igyekvőbb mint valaha. Kíváncsibb vagyok mint bármikor az életben. Tanulni szeretnék, jobban mint valaha. Itt a tavasz, az új dolgokra remek lehetőség. Nyiss te is magad felé, és soha ne érdekeljen ki mit gondol majd rólad.”

„Tanulj megbocsátani, nyiss a fontos dolgok felé. Kerüld az a közeget amiben szorongsz, vagy rosszul érzed magad. Az egódat meg tedd a zsebedbe. Szép hétvégét! A család a mindenem, a szüleim, testvérem, párom, mamám, fiam. Nekem ők 6-an a minden! A többi csak háttérzaj…”

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.