Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Stana Alexandra Horváth Grétáról: tartoztam neki egy bocsánatkéréssel

Mint mondta, mindig is ott volt benne, hogy nekik egyszer találkozniuk és beszélniük kell.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, egy héttel korábban Meggyes Dávid volt párjai, Horváth Gréta és Stana Alexandra közös fotót posztoltak a közösségi médiában, amin több követőjük is meglepődött. Ez ugyanis arra utalt, hogy nemrégiben találkozójuk volt, amely által sokakat foglalkoztatni kezdett a dolog, vajon miről beszélgethettek, hogyan váltak el egymástól. A Story magazin most azt írja, a találkozót az influenszer kezdeményezte, ő írt rá először a táncosnőre.

Gréta úgy fogalmazott, az elmúlt két évben hatalmas változáson, személyiségfejlődésen ment keresztül, ami nem volt könnyű időszak számára. Szerinte ehhez akarva-akaratlanul a táncosnő is hozzájárult, de minden nehézség ellenére rettentő hálás neki, hogy így alakult az élete. Ugyanakkor a média folyamatosan össze akarta őket ugrasztani, ezért a fiatal nő úgy döntött, megteszi az első lépést, ideje megbeszélniük a dolgokat. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A személyes találkozóra rövidesen sort kerítettek, amelynek során több téma is szóba került, ugyanakkor kiemelte: „bármennyire hihetetlen, a Dávid-témát hamar lezárták”. Alexandráról pedig csupa kedves dolgot mondott, állítása szerint benne „egy tiszta szívű, hozzá hasonló értékrenddel bíró embert ismert meg”. Végül arra utalt, bár barátságnak nem nevezné a kapcsolatukat, elárulta, biztosan lesz folytatása a dolognak.

Míg a táncosnő arra tért ki, két évvel ezelőtt hogyan látta Gréta és Dávid szakítását. „Bár azt gondolom, ebben a történetben mindenkinek van vaj a füle mögött, soha nem akartam kibújni a felelősség alól” – kezdte a lapnak, amelyből a Blikk szemlézett. Majd azzal folytatta: „Van részem benne, hogy Grétának egy nehéz élethelyzettel és időszakkal kellett szembenéznie, úgyhogy nagyon örültem, amikor rám írt. Mindig is ott volt bennem, hogy nekünk egyszer találkoznunk és beszélnünk kell”.

Elmondása szerint mindig is zavarta a tudat, hogy miatta valaki ugyanazt a fájdalmat szenvedte el, mint egykor ő maga, így óriási megkönnyebbülés számára, hogy bocsánatot kérhetett az influenszertől. „Ami Grétával történt, az a múltban velem is megesett, és valahogy sosem hagyott nyugodni, hogy én részben valakinek ugyanazt a fájdalmat okoztam, amit egykor nekem kellett elszenvednem. Tartoztam egy bocsánatkéréssel Grétának, és örülök, hogy azáltal, hogy lépett felém, ezt végre megtehettem” – vallotta be.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.