Dollár
388,34 Ft
Euró
397,79 Ft
Font
469,78 Ft
Bitcoin
23,050 $

Az Amnesty International vasárnap bocsánatot kért csütörtöki jelentése miatt

A civil szervezet csütörtöki jelentésében azt írta, hogy az ukrán erők lakott területen való jelenléte nagyban növeli a civileket fenyegető kockázatokat az orosz-ukrán háborúban.

Lázár János bocsánatot kért a katatörvény miatt

Meglepő helyről érkezett bűnbánat a katatörvény kapcsán.

Putyin bocsánatot kért az izraeli miniszterelnöktől Lavrov zsidókkal és Hitlerrel kapcsolatos megjegyzései miatt

Az orosz elnök és az izraeli miniszterelnök csütörtöki telefonbeszélgetése során szóba került Szergej Lavrov hajmeresztő kijelentése is, melynek kapcsán Putyin bocsánatot kért.

Az ukrán kormány Hirohito japán császárt Adolf Hitlerhez hasonlította, most bocsánatot kértek

Egy közösségi médiás malőr odáig vezetett, hogy Japánban számos Twitter-felhasználó közölte, elvesztették érdeklődésüket Ukrajna támogatása iránt, mivel megsértették országuk örökségét.

Bocsánatot kért a Pride-on halálos balesetet okozó autó sofőrje

Bocsánatot kért a Fort Lauderdale-i Meleg Férfiak Kórusának tagja hétfőn azután, hogy a hétvégén tartott Pride felvonuláson elvesztette irányítását kisteherautója felett, és elgázolta egy kórustársát, aki éltét vesztette, valamint megsebesített két másikat.

További Hírek

Az ítélőtábla szerint Karácsonynak nyilvánosan kellene bocsánatot kérnie Tiborcztól

A Perfect Partner Communication tájékoztatása szerint Karácsony Gergelynek nyilvánosan kellene bocsánatot kérnie Tiborcz Istvántól, amiért Budapest főpolgármestere önkormányzati választási kampányában Tiborcz-adóként emlegette az általa bevezetni tervezett, ingatlanokat érintő helyi adónemet.

A cseh elnök bocsánatot kért Szerbiától az 1999-es NATO-bombázás miatt

Milos Zeman cseh elnök bocsánatot kért Szerbiától az egykori Jugoszlávia elleni 1999-es NATO-légicsapások miatt.

Oroszország nyilvános bocsánatkérést követel a szlovák gyógyszerfelügyelettől

Bocsánatkérést követelt a szlovák állami gyógyszerfelügyelettől pénteken az orosz oltóanyagokat menedzselő Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI), amiért félrevezető értesüléseket terjesztett Covid-19 ellen kifejlesztett Szputnyik V-ről.

Joel Glazer elnézést kért a Manchester United szurkolóitól a Szuperliga miatt

"Továbbra is úgy gondoljuk, hogy az európai futballnak hosszú távon fenntarthatóbbá kell válnia a piramis egészében" – írta Joel Glazer a United weboldalán. "Mindazonáltal teljes mértékben elfogadjuk, hogy nem a Szuperliga volt a megfelelő út."

Justin Timberlake nyilvánosan bocsánatot kért Janet Jacksontól és Britney Spears-től

Justin Timberlake végül reagált a nemrég megjelent Framing Britney Spears című dokumentumfilmben elhangzottakra, melyben sorra veszik az énekesnő karrierjét, az apja gyámsága alá kerülésének előzményeit, de szó esik még a kilencvenes évek női előadóit célzott szexista megjegyzésekről is.