Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
355,18 Ft
Euró
385,16 Ft
Font
451,73 Ft
Bitcoin
67,371 $

További Hírek

Több mint 10 éve nem volt erre példa: úgy tűnik, Ankara és Damaszkusz is a békére törekszik, e lépés azonban több mint 4 millió menekült számára jelenthet negatív fordulatot.

Hszi Csin-ping kínai elnök személyesen látogatott el Szaúd-Arábiába, hogy a két ország megerősítse partnerségét az energia és a védelem terén.

Orbán Viktor a Heritage Foundation vezetésével tárgyalt kedden, a Karmelita kolostorban.

Sajtóértesülések szerint az államfő Ukrajnába utazik, hogy személyesen találkozzon Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel.

A manapság főként botrányairól híres rapper ezúttal arról beszélt, hogy úgy látja, Donald Trump volt elnököt ""nagyon lenyűgözte" a fehér nacionalista és holokauszttagadó Nick Fuentes.

Miután Oroszország több alkalommal is bevetette Ukrajnában az iráni gyártmányú drónokat, Ukrajna válaszokat kért Irántól, hogyan történhetett ez meg.

A várva várt találkozóra hétfőn került sor Joe Biden és Hszi Csin-ping között, melynek keretében egyöntetűen kijelentették, elítélik Putyin nukleáris fenyegetéseit.

A berlini fociklub szerint ők egy egyszerű kérésnek tettek eleget, amely a magyar nagykövetségtől érkezett, ám hivatalosan nem fogadták a miniszterelnököt.

Az amerikai elnököt arról kérdezték, hogy a jövő hónapban, Ázsiában megrendezésre kerülő G20-csúcstalálkozón van-e esély arra, hogy találkozik majd az orosz elnökkel, Biden pedig nem zárta ki a lehetőséget.

Tavaly decemberben lépett hivatalba Olaf Scholz, azonban egy gyors bemutatkozást leszámítva egyszer sem került sor eszmecserére a két kormányfő között.