Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Közös fotón Horváth Gréta és Stana Alexandra, Meggyes Dávid volt párjai

Az influenszer és a táncosnő nemrégiben közös fotót posztoltak a közösségi médiában, amelyhez sejtelmesen azt írták, volt közös témájuk.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Horváth Gréta remek formában van, amit a kitartásának és a sok edzésnek köszönhet. Az utóbbi időben sokat fogyott, izmosodott és formásodott, ami a követők figyelmét sem kerüli el, sokan dicsérik. Mások szerint viszont túl vékony, ám a fiatal nő nem foglalkozik ezzel, csak az számít, hogy ő hogyan érzi magát a bőrében.

Korábban egy hasplasztikai beavatkozáson is átesett, az ezzel kapcsolatos döntést viszont nem hirtelen hozta meg, sokat gondolkodott a dolgon. Végül elhatározta magát, az eredményt látva pedig több mint elégedett, mindez még inkább hozzájárul az egészséges önbizalmához. Emellett minden bizonnyal a párja is büszkén tekint rá. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Mint ismert, Gréta egy ideje boldog párkapcsolatban él, szinte az arcára van írva, mennyire szerelmes. Ettől függetlenül a magánéletéről nem beszél gyakran, a legszebb pillanatokat megőrzik maguknak. Múlt hónap végén pedig egy egészen váratlan helyről jelentkezett be, ami azt bizonyítja, hogy továbbra is időt szentel az utazásnak, kikapcsolódásnak, vagy épp egy kiadós túrázásnak.

Nemrégiben pedig Stana Alexandrával posztolt egy közös fotót, amelyhez sejtelmesen annyit írtak: „Volt közös témánk”. Ezzel talán arra utalhattak, hogy találkozójuk során Meggyes Dávidról is szó esett, akivel életük egy pontján mindketten kapcsolatban voltak. Az influenszer 2022-ben közölte, hogy több mint négy együtt töltött év után elválik a férfitól.

Később fény derült rá, hogy Meggyes egy párt alkot Stana Alexandrával, aki 2021-ben, öt hónap házasság után vált el férjétől, Köcse Györgytől. Tavaly év végén azonban már arról érkeztek hírek, hogy a táncosnő és az üzletember szakítottak, bár ezt egyikük sem erősítette meg hivatalosan. Az viszont tény, hogy a Dancing with the Stars sztárja most a munkára koncentrál, februárban fontos bejelentést tett.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.