Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Váratlan helyről jelentkezett be Horváth Gréta

Míg az emberek többsége már a nyarat várja, Horváth Gréta egy egészen más helyszínről jelentkezett be.

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Gréta aktuális formáját senkinek sem kell igazán magyarázni, élete eddigi leglátványosabb megjelenését hozta össze. Sokat fogyott, izmosodott, formásodott, ami remekül áll neki, megannyi dicséretet is kapott. Nyilván vannak, akik bántják őt, túl vékonynak tartják, vagy plasztikai beavatkozásokkal vádolják.

Régóta gondolkozott egy fontos plasztikán, amire végül igent mondott. Hasplasztikai beavatkozáson esett át, és az eredmény rendkívül látványos lett, amivel Gréta több mint elégedett. Ez is csak növeli az önbizalmát, illetve az életminősége is más, mert elégedettebb önmagával, ami ugyancsak fontos. Soron kívül Helyszíni fotókon a Vácnál történt baleset, teljes útzár az M2-es autóúton

Gréta imádja az új kihívásokat, régóta erről is szól az élete, nem szokott panaszkodni, inkább cselekszik. Emiatt is old meg bármit a ház körül, ha szükséges, nagyon ügyesen barkácsol, épít, renovál, nem kevés férfi ennek a felére sem képes. Gréta egyszerűen ehhez szokott hozzá, nem akar másokra várni.

Egy ideje boldog párkapcsolatban él, ami ugyancsak lendített az életén, és tudjuk, hogy milyen egy nő, amikor szerelmes. A világ legjobb dolga szerelmesnek lenni, nincs annál csodálatosabb érzés, bár az sem rossz, amikor teljesül egy álmunk. Gréta nagy kalandokra készül, emiatt is végez külön edzéseket.

Ezúttal egy egészen váratlan helyről jelentkezett be, méghozzá a hófödte hegyek társaságában. Ez is jól áll neki, és lehetséges, hogy új hobbit talált magának, és a következő években egyre több és több hegyet hódíthat meg. Aki ebben a világban éli az életét, az pontosan tudja, hogy milyen különleges tud ez lenni.

Csalás miatt folyik nyomozás az Exit Travel ellen, egy dühös ügyfél festékszóróval üzent a cégnek

Az Exit Travel dunaszerdahelyi irodájának ablakát dekorálta ki valaki egy egyértelmű üzenettel.

Érkezik egy újítás a Chrome-ba, sokan szeretni fogják

Számos fejlesztést kapott a böngésző az elmúlt időszakban, és most egy újabb, az időnként szinte mindenki által használt PDF-ek aláírásával kapcsolatos funkció bevezetése is várható.