Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Horváth Gréta hatalmas kihívásra készül: Szeretnék úgy élni, ahogy nekem jó

Horváth Gréta sokszoros változáson ment át, és pozitív irányba, miközben újabb és újabb kihívásokat teljesít az életében.

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gréta óriási formában van, rendkívül vonzó, ez is a változás része, sokan dicsérik miatta. Ez azonban nemcsak a külsőségekről szól, hanem sok minden másról is. „Az elmúlt 2 évben gyökeresen változtam. Kívül és belül is. Az elmúlt 10 évben hordoztam magamban a sok megfelelést, nyeltem rengeteget. Szorongó típus vagyok, hatalmas megfelelési kényszerrel megáldva. Aztán 2 éve jött el az életemben egy pont, amikor azt mondtam, elég volt, szeretnék önmagam lenni.” – írta a posztjában Gréta.

A kihívások részeként keményen készül egy kalandra, és hangsúlyozta, szeretne úgy élni, ahogy neki jó. „Szeretnék úgy élni, ahogy nekem jó, és nem úgy ahogy elvárják tőlem. Megtanultam nemet mondani, ami számos lehetőséget adott a kezembe. Megtanultam magamnak igent mondani! Megtanultam, hogy a változás jó. A változás jön és akkor is csenget ha nem akarod beengedni az életedbe.” Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Gréta belevágott abba, amit mindig is szeretett volna, nem félve attól, hogy mások mit fognak mondani. „Vagy rád töri az ajtót és erőszakosan legyűr a földre, vagy pedig fogadod egy sokkal bölcsebb verziódban. Az elsőt megéltem, a másodikat pedig már én magam választottam. Belevágtam abba, amit mindig is szerettem volna, nem félve attól majd mások hogyan fognak megítélni. Én testem, én pénzem, én időm. Jobb lett a lelkem vagy az életem?”

Ennek köszönhetően Gréta sokkal magabiztosabbá vált, és egyúttal bátrabb is. Nem keres kifogásokat, nincs benne félelem az ismeretlen miatt, egyszerűen csak élvezi az életét. „Jobb! Sokkal magabiztosabb lettem, sokkal bátrabb, és jobban szeretem magam mint bármikor. Nekem erre szükségem volt! Most egésznek érzem magam és erősnek, mentálisan és fizikailag is. Természetesen folyamatosan fejlődnöm kell, élvezem és keresek minden alkalmat rá. Kinyílt a világ számomra!”

Gréta nem titkolja, szeretne világot látni, a saját tempójában fejlődni, és közben egyre feljebb jutni. Hangsúlyozta, nem lesz hegymászó, ugyanakkor egy jó csapat segítségével fontos terveket valósíthat meg. „Idén célokat tűztem ki magamnak. Nem másnak, magamnak! Szeretnék világot látni. Szeretnék a saját tempómban fejlődni és egyre feljebb jutni. Nem leszek hegymászó, azért ez tiszta sor. Viszont egy jó csapatban egyre feljebb jutni és tudást szerezni egy számomra ismeretlen terepen borzalmasan inspiráló.”

„Terveim vannak ezzel kapcsolatban. Szépen lassan elindulok ezen az úton, a saját tempómban. Szeretném kipipálni a legnagyobb vágyam, ami Nepál! Saját határaim feszegetve, majd fejlődve tenni a lábam egyre előrébb és egyre magasabbra. Ha már egy embert is inspirálok arra, hogy megtalálja önmagát, vagy saját útját akkor minden ilyen jellegű tartalom értelmet nyer. Már nem az a lány van a képen, aki a közeli utcában is kifulladt 300 méteren. Illetve életemben először nem azért edzek mert fogyni akarok, hanem mert elkezdtem élvezni. Van tervem és célom. Azt hiszem életem egyik legkeményebb cipőjét húztam fel a lábamra. Az én kis „nagy” lépéseim.”

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.