Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Horváth Gréta sapkában, beöltözve és táskával a hátán sétál a futógépen (videó)

Nagy túrára készülhet Horváth Gréta, ha ennyire képezi magát, miközben még súlyok is vannak a kezében.

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Horváth Grétát legutóbb Jázmin hercegnőként láthattuk viszont, és mint mindig, most is csodálatosan mutatott. Odavannak érte a férfiak, bókokkal halmozzák el, de hiába, mert egy ideje boldog párkapcsolatban él. Hogy lesz-e belőle házasság, azt talán csak az égiek tudják, de ennél fontosabb, hogy Gréta túltette magát a nagy szakításon Meggyes Dáviddal.

Az egy igen kemény időszak volt számára, sok mindenre megtanította, és olyan erős nőként állt fel a padlóról, mint soha azelőtt. Erre is büszke lehet, bár eddig is tudhattuk, hogy egy rendkívül kitartó nő, aki szinte mindenhez ért. Nemigazán szokott segítségre várni, helyette inkább saját maga csinálja meg a dolgokat. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Ez így van rendjén egy olyan nő esetében, aki tele van tervekkel. Grétának sok terve van, és ez az év emiatt is különleges lehet számára, és láthatjuk, hogy a formája mekkora átalakuláson ment keresztül. Már a hasplasztikát is elvégezték rajta, ami régi vágya volt, és az orvosa rendkívül jó munkát végzett.

Gréta mindig tervez valamit, keresi a kihívásokat, és az Ázsia Expressz után nem sok mindennel lehet meglepni őt. Fizikális szinten is szeretne fejlődni, olyannyira, hogy legutóbb olyan körülmények között láthattuk, ami bennünket is meglepett. Erre nemigazán számítottunk, és ez is csak azt bizonyítja, hogy komolyan veszi a kihívást.

Beöltözve, sapkával a fején, hátizsákkal a hátán, súlyokkal a kezében sétált a futópadon a hideg alagsorban. „Van egy tervem de az jövőre, arra pedig készülni kell. Nincs rajtam semmi nyomás, tyúklépésben csinálom.” – árulta el Gréta, aki minden valószínűség szerint egy nagyobb hegy megmászására készül.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.