Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Horváth Gréta őszintén elmondta, mit gondol Stana Alexandráról a találkozó után

Mint fogalmazott, barátságnak nem nevezné a kapcsolatukat, de elárulta, biztosan lesz folytatása a dolognak.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, múlt héten Meggyes Dávid volt párjai, Horváth Gréta és Stana Alexandra közös fotót posztoltak a közösségi médiában, amivel sokakat megleptek. Ez ugyanis azt jelentette, hogy nemrégiben találkozójuk volt, amely által az emberekben rögtön felmerült, vajon miről beszélgethettek, hogyan váltak el egymástól.

Mint a Story magazin megtudta, a találkozót az influenszer kezdeményezte, ő írt rá először a táncosnőre. „Az elmúlt két évben hatalmas változáson, személyiségfejlődésen mentem keresztül. Nem volt könnyű időszak, amihez akarva-akaratlanul Szandi is hozzájárult, de minden nehézség ellenére én rettentő hálás vagyok neki, hogy így alakult az életem” – kezdte. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

„A média viszont állandóan össze akart ugrasztani minket, ment a folytonos hasonlítgatás, holott eddig mi nem is ismertük egymást. Nagyon zavart már ez a műbalhé. Úgyhogy azt éreztem, eljött az idő, hogy ráírjak és beszélgessünk. Szó szót követett, aztán telefonon is hívtuk egymást, ami szintén nagyon pozitív volt” – árulta el Gréta a lapnak, amelyből a Blikk szemlézett.

Ezután megbeszéltek egy személyes találkozót, amelyre rövidesen sort kerítettek: az órákon át tartó beszélgetés után vásárolni mentek. A táncosról úgy fogalmazott: „Szandiban egy tiszta szívű, hozzám hasonló értékrenddel bíró embert ismertem meg. Ezen nem is csodálkozom, hiszen kiderült, hogy mindketten Rák csillagjegyűek vagyunk, sőt, mindössze 10 nap van a születésnapunk között”.

Majd hozzátette, abban is egészen biztos, hogy mindenki azt szeretné tudni, kibeszélték-e a múltat. Ennek kapcsán mindössze annyit mondott: „Voltak nagy, közös felismeréseink, de bármennyire hihetetlen, a Dávid-témát hamar lezártuk”. Végül arra utalt, bár barátságnak nem nevezné a kapcsolatukat, elárulta, biztosan lesz folytatása a dolognak.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.