Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
466,49 Ft
Bitcoin
57,751 $

Lenyűgözően néz ki Nemazalány, odavannak érte a férfiak

Nemazalány új klipet forgat, melynek alkalmából kicsípte magát, és természetesen a bókok sem maradhattak el.

...svg content...Fotó: Instagram/Halastyák Fanni
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Sűrű napokon vagyunk túl, erőteljesen zajlanak az események a hírességek, a sztárok világában. Nem lehet azt mondani, hogy unatkoznánk, nemrég például megtudhattuk, hogy váratlanul a Fülöp-szigetekre utazott egy sztárpáros, hogy csatlakozzanak az Ázsia Expressz mezőnyéhhez, noha a verseny egy ideje már zajlik a világ másik felén.

Kiderült, hogy L.L. Juniorék szálltak gépre, de a körülmények nem ismertek. Lehetséges, ez egy tervezett csavar volt, vagy valamire reagálnia kellett a stábnak, amivel talán ők sem számoltak. Nem tudni, mindenesetre érdekes adaléka lesz a történetnek, amit csak hónapokkal később láthatunk a TV2-n. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Nemazalány sokat tudna beszélni a fordulatokról, mert az Ázsia Expressz korábbi évadában nem egyszer volt holtponton. Úgy tűnt, nem fogja bírni a versenyt, majd a döntő előtt egy óriási drámai csavar végén visszatérhettek, és megnyerték a játékot, az azzal járó sok millió forintot, amiből idén is jut majd bőven a győztes párosnak.

Fanni egy rendkívül csinos, vonzó és szép lány, aki még mindig fiatal. Töretlen a népszerűsége, sokat elmond, hogy 321 ezren követik az Instagramon, ami az egyik legnagyobb tábor idehaza, erre is büszke lehet. Ahogyan arra is, hogy a zenei karrierje egyre felfelé ível, és új dalokat ad ki.

Ennek kapcsán jelentkezett, ugyanis hosszabb szünet után megint klipet forgatnak vele, ami minden bizonnyal nézett lesz a YouTube-on. Látványos szettben jelentkezett be, miközben annyi bókot kap, hogy azt sok híresség megirigyelné tőle. Többek között Metzker Viki is dicsérte Fannit, akivel jó a kapcsolata.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.