Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Az év meccsét vívta egymással Janicsák Veca és Szabados Ági a Sztárboxban

A Sztárbox idei évadának egyik legjobban várt mérkőzését Szabados Ági és Janicsák Veca vívta meg egymással.

Fotó: Instagram/Sztárbox
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárbox legutóbbi eseményét Kállay-Saunders András és Józan László nyitotta meg. Nem volt egy rossz meccs, viszont a korábbiak magasabb színvonalúak voltak, és az nyert, akit kevésbé tartottak esélyesnek.

A második meccsen már a csajok feszültek egymásnak, méghozzá talán a legjobban várt mérkőzés részeként. Az egyik oldalon az RTL Híradójának korábbi bemondója, Szabados Ági állt, aki már az RTL Reggeli című műsorának műsorvezetője. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Janicsák Vecát pedig pláne nem kell bemutatni, az egyik legismertebb sztár, aki énekesnőként keresi a kenyerét. Nemrég a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben szerepelt, most viszont a ringben kellett bizonyítania, elsősorban önmagának.

Már az első menet is parádés volt, Veca folyamatosan darált, viszont nem sokat foglalkozott sokat a védekezéssel, emiatt nem kevés ütést kapott a fejére, de bírta. Mindketten kemények voltak, a férfiak is tanulhatnának tőlük.

Nemhogy visszavettek volna a második menetben, még nagyobb elánnal ütötték egymást. Egyértelműen az eddigi legjobb mérkőzés volt az elmúlt hetekben, Veca kalapácsként ment előre, nem foglalkozott a bekapott ütésekkel.

A harmadik menetben sem unatkozhattunk, bár annak végére Veca is jelentős mértékben lelassult, és továbbra sem helyezett hangsúlyt a védekezésre, elképesztően jól bírta az ütéseket. Az utolsó menet is kemény volt, feladva ezzel a leckét a pontozóbíróknak, de úgy tűnt, rendkívül szoros a meccs. Megosztott pontozással végül Veca nyert, de Ági is megérdemelte volna a győzelmet, mintha csak egy döntőt vívtak volna.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.