Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Ilyen aranyosan alszik Curtis a kiskutyájával

Curtis nagy rajongója az állatoknak, és nemrég új családtagot üdvözölhettek, akit már most nagyon szeretnek.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az emberek többsége tudja jól, milyen jó hatással vannak az állatok ránk. Ennek ellenére láthatjuk, milyen kegyetlen „emberek” is vannak odakint, akik súlyos börtönbüntetést érdemelnének.

Szerencsére a többség szereti az állatokat, és sok kutya élhet boldogan. Többek között Curtis is hatalmas állatbarát, közel állnak hozzájuk, és nem lehetett kérdés, hogy előbb-utóbb lesz egy kutyája az új házában. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Sokat nem kellett várni a pillanatra, amikor is megérkezett hozzájuk a kis eb, az új családtag. A rapper kisfia is rendkívül boldog a kutyus miatt, akire szép, biztonságos és egészséges élet várhat a sztárnál.

Ezernyi közös emlékük lesz, és tudhatjuk, a golden retriverek nagyon nyugodtak, imádják az embereket, a gyerekeket. A lehető legjobb választás, ha kutyát szeretnénk, aki ráadásul rendkívül okos is.

Curtis szintén boldog, és családtagként kezelik a kutyát, amiért plusz pont jár. Az alább látható felvételt sem kell igazán magyarázni, mindent elmond, óriási szeretetben és kényelemben növekedhet tovább a 2Pac névre keresztelt golden.