Dollár
422,41 Ft
Euró
420,93 Ft
Font
483,09 Ft
Bitcoin
20,183 $

Császár Előd kislánya a halálos rendőrbalesetről: „Papa, te megöltél valakit?”

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Takács Petra

2021. november 13. - 17:49

A híres zenész mindig is tartott attól, hogy egy nap fel kell készítenie a lányát a témával kapcsolatban.

Az idősebb generáció biztosan élesen emlékszik arra a bizonyos 1998-as autóbalesetre, aminek Császár Előd volt az egyik sérültje. A baleset olyan szerencsétlenül alakult, hogy egy ember életét vesztette a helyszínen.

Az áldozat egy fiatal rendőr volt, mindössze 25 évet élt, már nem lehetett rajta segíteni a sérülései súlyossága miatt. Előd mindent látott, drámai módon emlékezett vissza azokra a percekre Hajdú Péter műsorában a LifeTV-n.

Előd volt az egyik utolsó olyan ember, aki még életben láthatta a rendőrt. Sokan gyászolták az áldozatot, míg Elődöt rengetegen támadták, és voltak olyanok is, akik gyilkosnak nevezték.

Több mint 20 év távlatából is jól emlékszik az akkor történtekre, ami abban a pillanatban megváltoztatta az életét. Nagyon tartott attól, hogy mi lesz, amikor a kislányának beszélnie kell a balesetről.

„Gondoltam, hogy előbb-utóbb fel kell készíteni, de előbb jött, hogy én… Nagyon féltem ettől, bevallom őszintén.” Hajdú megkérdezte tőle, hogy mondta el neki a történteket a lányának.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.