Dollár
420,75 Ft
Euró
419,76 Ft
Font
482,37 Ft
Bitcoin
20,298 $

Császár Előd megrázó visszaemlékezése a halálos balesetéről, amiben meghalt egy rendőr

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Takács Petra

2021. november 12. - 07:28

Öt és fél évig tartott a bírósági eljárás a halálos baleset kapcsán, ami még 1998 decemberében történt.

1998. december 17. alapjaiban változtatta meg a híres zenész életét, aki egykor ünnepelt sztár volt a zeneiparban. Mondhatni a csúcson volt, amikor azon a bizonyos decemberi napon minden megváltozott.

Csütörtök volt, épp az autójával haladt az úton, amikor megcsúszott, átsodródott a szembejövő sávba, és nekicsapódott egy rendőrautónak. A balesetnek egy áldozata volt, egy 25 esztendős rendőrtiszt, aki a helyszínen elhunyt, már nem lehetett rajta segíteni.

Előd Hajdú Péter műsorában, az Összezárva Hajdú Péterrel stúdiójában a tragédiáról is beszélt, melynek részleteit péntek este 10 órakor láthatják és hallhatják a nézők a LifeTV-n.

A zenész 15 éven át álmodott a balesettel, ami nagyon sokáig kísértette őt éjszakánként. „Az nem igaz, hogy ittam és drogoztam, benne vannak ítéletben. Az emberek nagy része mai napig azt hiszi, hogy elütöttem egy rendőrt, miközben előztem a sort a szemben lévő sávban.” – idézte a cikkében a sztárt a Ripost.

Nádai Anikó formája legalább annyira éles, mint egy penge

„Nem ez történt! Megcsúsztam egy benzinfolton és 45 centire átlógtam a másik sávba. Ekkor jött szembe velem egy rendőrautó.” – emlékezett vissza Előd a történtekre a Ripost hasábjain.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.