Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Császár Előd tud olyan dolgokat a halálos rendőrbalesetről, amit senki más nem

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. november 13. - 08:11

Császár Előd természetesen arra az időszakára is kitért, ami a legnehezebb volt számára, hiszen egy ember életét vesztette abban az autóbalesetben, aminek ő is részese volt.

A 90-es évek végén hatalmas port kavart Előd autóbalesete, aminek az áldozata egy fiatal rendőr volt. Akkoriban ünnepelt sztár volt, majd egyik pillanatról a másikra sokan ellene fordultak, és mindenért őt hibáztatták.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

Voltak, akik gyilkosnak nevezték, és sokáig az utcára sem mert kimenni. Több mint két évtizeddel ezelőtt történt a tragikus baleset, aminek áldozata akkor még csak 25 esztendős volt.

„Bevallom őszintén, hogy a pillanat, amikor a bírósági folyosón oda kell állni a szülők elé, és azt mondani, hogy mennyire sajnálod… Nyilván nem tudod annyira sajnálni, mint amennyire sajnálod.”

Hajdú Péter elmondta, ha az ő gyermeke meghalna valaki miatt, még a köszönését sem fogadná el, inkább elátkozná. „Tehát én pontosan tudom, hogy nem lehet megbocsátani, viszont azt is tudom, hogy amit az emberek tudnak a balesetemről, az esetek 98%-ban nem igaz.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.