Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Béres Anett szeptember végi bikiniformája is egészen elképesztő

Kedveljük Béres Anett karakterét, aki mindig megadja a módját megjelenésének, akkor is, ha épp napozik.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Béres Anett formája valóban nagyon látványos és szexi, rajta is nehezen fog az idő. Miután láttuk a fiatalos édesanyját, már tudjuk, honnan is vannak ezek a kivételes gének, és Anett is nagyon ad magára.

A ValóVilág történetének egyik legismertebb versenyzője csodálatos formában van, és nagyon várta már az idei nyarat. Meg tudjuk érteni a tavaly történtek után, és szerencsére maximálisan ki is használta a jó időt. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Remek formában kezdte meg a nyári szezont, és azt még erősebben fejezte be. Sőt, mivel a szeptember is erős, közel 30°C-okat mérnek októberhez közeledvén, Anett is élvezi a napozást, és bikiniben.

Nyilván a Balaton hőfoka már nem túl kellemes, de a Nap ettől még erősen süt. Amíg kitart a jó idő, Anett sem akarja eltenni a nyárias szettjeit, a bikiniket, aminek a követők csak örülni tudnak a tartalmak miatt.

„Te hosszú, forró nyár, de jó, hogy maradtál!” – írta a posztjában a csinos híresség, akit már több mint 46,2 ezren követnek. Idén akár az 50 ezret is elérheti, így aki teheti, az kövesse Anettet, nem fog csalódni.