Mámorító bikinis fotóval köszönt el a nyártól Béres Anett

Fotó: RTL Magyarország /SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Béres Anett népszerűsége töretlen, viszont neki is el kellett köszönnie a nyártól, ami sosem könnyű.

Sosem könnyű, mert ez az év legszebb időszaka, gyakorlatilag minden szempontból. Sajnos az idei nyár gyenge volt az időjárás miatt, de voltak azért forró, melegebb napok, amikor jól érezhettük magunkat.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Így tettek a hírességek is, köztük Béres Anettel, aki kifogástalan formában van. Úgy állnak rajta a bikinik, mint egy bikinimodellen, akár ezzel is foglalkozhatna, csodálatos vonalakkal rendelkezik a ValóVilág egykori szereplője.

Össze sem lehet hasonlítani Anett idei és tavalyi nyári szezonját a súlyos balesete miatt, amiből sikerült felépülnie. Még nem 100%-os az állapota, viszont rengeteget fejlődött, és közben a formáját is megtartotta.

Igaz, Anett mindig is jól nézett ki, ez az idő múlásával sem változott. Lassan 46 ezer követőt tudhat a neve mellett az Instagram oldalán, amin végig aktív volt nyáron, reméljük, hogy ez a folytatásban sem lesz másképp.

Anett formáját valóban nem kell magyarázni, az igencsak önmagáért beszél, és biztosak lehetünk benne, hogy a 2024-es bikiniformája is rendben lesz. „Viszlát nyár! Minden perced imádtam!” – írta a posztjában Anett.