Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

18 millió euróért vásárolhatja meg Mbappé Sergio Ramos madridi házát

Egyre több információ lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a francia sztárjátékos a következő szezontól már a Real Madridot erősíti.

...svg content...Fotó: Kylian Mbappe francia labdarúgó a nemzeti labdarúgó-válogatott edzésére érkezik Clairefontaine-en-Yvelines-ben 2024. március 18-án. Franciaország Németország ellen játszik barátságos mérkőzést március 23-án. MTI/EPA/Christophe Petit Tesson
Cool

Kiss László

Szerkesztő

Kylian Mbappé állítólag mindenben megegyezett Sergio Ramosszal madridi házának megvásárlásáról, amelyért 18 millió eurót fizethet majd a francia, amennyiben sikerül véglegesítenie szerződését a Real Madriddal.

Vozpópuli információi szerint Kylian Mbappé és Sergio Ramos már megegyeztek a madridi ingatlan adásvételéről, amelynek lezárása Mbappé Real Madriddal kötendő szerződésének véglegesítésétől függ. A tranzakciót közvetlenül a két játékos és legközelebbi tanácsadóik, Mbappé édesanyja, Faiza Lamari és Ramos testvére, René bonyolították le. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Ramos eredetileg egy másik, szintén a szomszédságban található házat kínált eladásra korábbi PSG-s csapattársának, körülbelül 6 millió euróért, azonban a francia játékos egy drágább ingatlant választott a La Moralejában, Alcobendas északi részén található előkelő lakónegyedben.

A 18 millió euró értékű, 1000 négyzetméteres kúria 15 000 négyzetméteres telken helyezkedik el, és kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy bármiféle biztonsági igénynek könnyedén megfeleljen.

Az eddig napvilágot látott jelentések szerint Mbappe körülbelül 100 millió eurós aláírási bónuszt és évi 50 millió eurós fix fizetést kaphat a Real Madridtól, ami a csapat legjobban fizetett játékosává tenné őt.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.