Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,686 $

A valaha volt egyik legjobb divatfotó Tóth Andiról

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi mindig is fotogén volt, de most még inkább feljebb tette a lécet, köszönhetően annak is, hogy egyre idősebb.

Tóth Andi évről évre egyre érettebb nővé válik, de még mindig nagyon fiatal, hiszen csak a 20-as évei közepén jár. Emiatt is furcsa belegondolni, hogy közel 10 éve kezdte el a pályafutását, és egy évtized múlva is csupán 34 lesz.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

34 évesen pedig elmondhatja magáról, hogy majdnem húsz éve van a pályán. Addig még rengeteg minden fog vele történni, akár családot is alapíthat, ám egyelőre nincs igazán miért sietnie.

A karrierje igazán nemrég robbant be, és hamarosan a Sztárban Sztár zsűritagjaként fogjuk látni a TV2-n. Megtudhattuk, hogy Maricsl Petivel még szorosabb lett a kapcsolata, és rendkívül boldogok együtt.

Andi magánélete is eljuthat arra a pontra, amire igazán vágyott, de az őt ért támadások és kritikák sora valószínűleg nem fognak alábbhagyni. Időszakosan megtalálják valamivel, akárcsak más hírességeket.

Mint arról korábban beszámoltunk, Andi nemrég egy izgalmas fotózáson járt, erről nézhetünk meg most egy újabb fotót. Kiváló munkát végzett a stáb, a rajongók egyik kedvenc fotója lehet ez, amit erre a linkre kattintva érhettek el.