Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Tóth Andi szupermodellként élvezi az életet a kamerák előtt (videó)

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi erős személyisége már ezeken a videókon keresztül is erősen átjön, emiatt nagyszerű fotók készülhettek róla.

Tóth Andi két hét múlva belevág élete következő nagy kihívásába, mivel eddig nem volt zsűritag, Most ez is megadatik számára, természetesen a TV2-nél, akik az évek alatt különleges lehetőségekkel halmozták el.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Andi a Sztárban Sztár után úgy érezte, készen áll arra, hogy zsűriként is megmutassa magát. Noha csak 24 esztendős, lassan 10 éves tapasztalattal rendelkezik, így igenis hiteles lehet abban, hogy véleményt mond a kollégáiról.

Azt azonban ő is elismerte, kissé furcsa lesz ezt megtennie azokkal szemben, akik már nagyon régóta a pályán vannak. Szigorú lesz, és igyekszik olyan véleményeket mondani, illetve pontszámokat adni, amik reálisak.

Már csak Andi miatt is nagyon érdekes lesz figyelni az eseményeket, és időközben megtudhattuk, Oláh Ibolya szintén tagja a mezőnynek, akárcsak Valkusz Milán és Nemazalány, aki elsősorban a lámpalázát küzdené le.

Tóth Andi hol klipforgatáson jár, hol őt fotózzák egy különleges eseményen. A legutóbbi fotózása is nagyon jó hangulatban telt, amit erre a linkre kattintva megnézhettek, korlátozott ideig.