Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Vasvári Vivien Wonder Woman-ként pózolt (fotóval)

Fotó: Facebook/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, nekünk azonnal Wonder Woman ugrott be erről a szettről, ami remekül áll Vasvári Viviennek.

Vasvári Vivien boldogan éli az életét a két gyermekével, akiket mindennél jobban szeret. Immáron menyasszonyként teheti ezt meg, hiszen három esztendő után eljegyezte a párja, méghozzá egy varázslatos helyen.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Vivien hatalmas igent mondott a szerelmének, és valószínűleg csodálatos esküvőjük lesz. Hogy annak Magyarország lesz a helyszíne vagy sem, egyelőre nem tudni, de minden bizonnyal senki nem fog csalódni.

Vivi nem is oly rég újra repülőre szállt, és sokak kedvenc helyszíne, Miami felé vette az irányt, ahonnan Sarka Kata is nem egyszer jelentkezett be, aki szintén nagyon nagy formának örvend, és tesz is érte.

A korábbi sportoló szintén nagy hangsúlyt fektet a divatra, imádja a fashion világot, ami sokat tud adni az embernek. A nők általában nagy érdeklődést mutatnak a divat iránt, és ez Vivienre különösen igaz.

Modellként már számtalan fotózáson járt, most épp Wonder Woman-ként tért vissza. Bennünket megint meggyőzött ezzel a színes szettel, az elmúlt időszak egyik legjobb összeállítása, amely számos dicséretet váltott ki a követőkből.