Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Mióta itt jártál:

Vasvári Vivien már Miamiban van, maga a tűz az új szettjében

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vasvári Vivien szinte szó szerint egy tüzes szettet választott, és már Miamiban élvezheti a napsütést, ahol mindig zajlik az élet.

Vasvári Vivient sokat láthattuk mosolyogni az elmúlt években, hiszen rátalált a szerelem. Ugyan voltak nehezebb időszakok, mint minden más kapcsolat alatt is, együtt maradtak, és közösen szeretnék leélni az életüket.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Abszolúte működik a párosuk, jól jelzi ezt az eljegyzés is, hiszen három év elteltével megkérték Vivien kezét. Természetesen igent mondott a párjának a híres modell és médiaszemélyiség, aki boldogan újságolta el a nagy hírt.

Egy nő életében különösen nagy fontossággal bír ez a pillanat, amiről gyakorlatilag már gyerekkoruk óta álmodoznak. Emiatt is fontos megadni nekik azt a fajta tökéletességet, mely egy eljegyzéssel és az esküvővel jár.

Valószínűleg Vivien is csak nehezen tudná körbeírni azt az érzést, ami akkor a lelkében volt. Ezek olyan dolgok, melyek igazán megmutatják az embernek, hogy miért is érdemes élvezni az életet, változni, fejlődni, akár megérteni a másikat, az okokat a múltból, vagy megbocsátani.

Vivien nemrég repülőre ült, és egy nagyon távoli helyszín felé vette az irányt, akárcsak korábban. Ázsia helyett az Egyesült Államokba utazott, méghozzá a napfényes Miamiba, ahol egy több mint tüzes szett kíséretében jelentkezett be.